Kronikë

Hungaria ekstradon në Kosovë një të dyshuar për krime lufte, Tahiri thotë se drejtësia i pret të gjithë kriminelët e luftës

Hungaria ekstradon në Kosovë një të dyshuar për krime lufte, Tahiri thotë se drejtësia i pret të gjithë kriminelët e luftës

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, pas ekstradimit të një të dyshuari për krime lufte nga Hungaria në Kosovë, ka ritheksuar se barazia para ligjit do të vlejë për të gjithë.

Sipas ministrit, rendi juridik i Kosovës garanton respektimin e dinjitetit dhe të drejtave të secilës palë në procedurë.