Kronikë

Një i vrarë në Çifllak të Rahovecit

Foto: Koha/Shtëpia ku është gjetur trupi i pajetë
 

Një 32 vjeçar N.M. nga Çifllaku i Rahovecit është vrarë mes datës 8 dhe 9 maj.

Sipas informacioneve që ka KTV-ja, ai është vrarë diku tjetër dhe më pas është sjellë në oborrin e shtëpisë së tij në fshatin Çifllak.