Kronikë

Deshën bërllokun, dogjën pyllin

Deshën bërllokun, dogjën pyllin

Policia e Kosovës ka njoftuar se në Lipjan disa të dyshuar të panjohur ia kanë vënë zjarrin mbeturinave e më pas është përfshirë nga zjarri edhe pylli.

Sipas njoftimit, njësitë përkatëse policore si dhe zjarrfikësit kanë dalë në vendngjarje, me ç’rast kanë lokalizuar zjarrin.