Kronikë

Varroset 7-vjeçari që u vra në Zvicër

Varroset 7-vjeçari që u vra në Zvicër
Foto: Koha
 

Në Gjilan, është varrosur 7-vjeçari i cili pak ditë më parë, u vra në mënyrë brutale nga një 75-vjeçare në Zvicër.

Kujtojmë se Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës ka njoftuar se Ambasada e vendit në Bern dhe Konsullata në Cyrih, kanë ndërmarrë të gjitha veprimet dhe masat e nevojshme në lidhje me rastin tragjik të vrasjes së 7-vjeçarit në Bazel nga shtetasja zvicerane, raporton Koha.net.