Kronikë

Arrestohet filloristi, ngacmoi të miturën

Arrestohet filloristi, ngacmoi të miturën
Foto: Ilustrim/Koha
 

Një nxënës i një shkolle fillore në Drenas, është arrestuar pasi ka ngacmuar një vajzë, po ashtu nxënëse e shkollës fillore.

Policia në raportin 24 orësh, thotë se me vendim të prokurorit i mituri është intervistuar si i dyshuar në prani të prindit të tij, punëtor në QPS, dhe avokatit mbrojtës.