Kronikë

“The Guardian”: Kokaina s’ka qenë kurrë kaq e lirë, shkak mafia shqiptare

“The Guardian”: Kokaina s’ka qenë kurrë kaq e lirë, shkak mafia shqiptare
 

Kokaina dikur ishte në Britani një “mall” luksoz të cilin e konsumonin vetëm të pasurit e qyteteve dhe yjet rebelë të rokut, por futja në treg e mafias shqiptare nga viti pas vitit 1990, ka transformuar gjithçka.

Por siç shkruan “The Guardian”, fakti që mafia shqiptare sjell në Britani, kokainë me çmim të lirë nga Amerika e Jugut, ka bërë që shumë të rinj të kenë mundësi për ta blerë atë, transmeton tch.