Kronikë

Krijohet kolonë e gjatë pas aksidentit te “rrethi i spitalit” në Prishtinë

Krijohet kolonë e gjatë pas aksidentit te “rrethi i spitalit” në Prishtinë

Kolonë e gjatë është krijuar si pasojë e një aksidenti te rrethi i spitalit në Prishtinë.

Siç shihen në fotografitë që ka siguruar KosovaPress, aksidenti ka ndodhur mes një kamioni dhe një veture.