Kronikë

U hedh sprej pastaj rrah nënën dhe bashkëshorten në Pejë

U hedh sprej pastaj rrah nënën dhe bashkëshorten në Pejë
 

Një person është arrestuar nga Policia e Kosovës në Pejë pasi ka rrahur nënën dhe bashkëshorten tij.

Policia raporton se gjatë ushtrimit të dhunës në dhomë kishte hedhur sprej.