Kronikë

Arrestohen dy meshkuj e një femër të dyshuar për shantazh ndaj një mjeku në Gjilan

Arrestohen dy meshkuj e një femër të dyshuar për shantazh ndaj një mjeku në Gjilan
Foto: Koha / ilustrim

Policia e Kosovës njofton se dje rreth orës 18:20 janë arrestuar dy meshkuj dhe një femër të dyshuar për shantazh ndaj viktimës mashkull.

Rasti ka ndodhur në rrugën “Xhemajl Mustafa”, ndërsa Policia thotë se të dyshuarit e kanë shantazhuar viktimën mashkull me profesion mjek, të cilit ia kanë marrë 2000 € para.