Kronikë

Policia jep detaje për sekuestrimin e monedhave false

Policia jep detaje për sekuestrimin e monedhave false
 

Policia e Kosovës ka dhënë detaje lidhur me arrestimin e katër personave të cilëve iu janë gjetur dhe sekuestruar rreth dhjetëmijë franga zvicerane që dyshohet të jenë të falsifikuara.

Sipas Policisë, në rrugën Prishtine –Ferizaj, në hyrje te Prishtinës, është ndaluar një veture të dyshuar me targa vendore, në të cilën ishin katër persona.