Kronikë

Arrestohet hakeri që dëmtoi imazhin e personaliteteve publike

Një person është arrestuar në Podujevë, pasi dyshohet se përmes internetit ka hyrë në sistem kompjuterik dhe ka arritur të shpërndajë viruse kompjuterike nëpër profile të përdoruesve të rrjeteve sociale, duke dëmtuar imazhin e personaliteteve të ndryshme publike, si dhe përfitim material.

Sipas Policisë, gjatë kontrollit, si prova materiale janë sekuestruar 1 shtëpizë kompjuteri, 2 llap top, 2 telefona celular, 1 USB memorie dhe 9 kartela bankare.

Pas intervistimit, me urdhër të prokurorit, i dyshuari dërgohet në mbajtje.