Kronikë e zezë

Policia inicion rast për grafitet e reja në veri

 

Policia e Kosovës ka iniciuar rast për grafitet e reja që u shkruan në Zubin-Potok, Mitrovicë të Veriut dhe në Leposaviq të dielën.

Këto janë cilësuar si “nxitje e përçarjes dhe mosdurimit”, derisa autoritetet policore bënë të ditur se i kanë nisur hetimet.