Kronikë e zezë

Sekuestrohet duhan në Gjilan

 

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë një bastisje në një shtëpi dhe në një lokal në tregun e gjelbër në Gjilan është sekuestruar duhan.

Policia ka bërë të ditur se bastisja është kryer në koordinim me Doganën dhe ATK-në.