Kronikë e zezë

Arrestohet një serb, del të jetë i kërkuar nga Interpoli

 

Një serb është arrestuar në fshatin Zhetkovc të Zveçanit për kontrabandim me mallra dhe dëmtim të vulave zyrtare rreth dy javë më parë.

I dyshuari ka rezultuar të jetë i kërkuar nga INTERPOLI.