Kronikë e zezë

Arrestohen dy persona, dyshohet se mashtruan qytetarët duke u premtuar punë jashtë vendit

 

Policia e Kosovës ka arrestuar të hënën dy persona të dyshuar për mashtrim.

Ata dyshohen se në vazhdimësi dhe bashkëkryerje gjatë viteve 2021-2022 kanë mashtruar persona të ndryshëm nga rajoni i Ferizajt duke u kërkuar para me qëllim të punësimit të tyre në Irak, Afganistan e Poloni. Ata dyshohet se kërkuan 2500 deri 3000 euro “për sigurim të kontratës së punës në një kompani”.