Kronikë e zezë

Nga një muaj paraburgim të dyshuarve për skema piramidale e bixhoz të paligjshëm

 

Gjykata Themelore në Prishtinë u ka caktuar masën e paraburgimit të pandehurve S.N., Q.TH dhe Rr.K., të dyshuar për veprën penale keqpërdorim i pozitës zyrtare, bashkëkryerje të veprës penale, organizim i skemave piramidale e bixhoz i paligjshëm dhe mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim i paautorizuar të armëve.

Themelorja ka njoftuar të enjten se të pandehurve u është caktuar masa e paraburgimit prej 1 muaj.