Kronikë e zezë

Sekuestrohen pasuritë e Ervis Martinajt

 

Prokuroria e Posaçme në Shqipëri (SPAK) ka sekuestruar 34 pasuri të luajtshme dhe të paluajtshme të atij që njihet si bosi i lojërave të fatit, Ervis Martinaj.

Sipas mediave në Shqipëri, nën sekuestro kanë përfunduar edhe pasuritë e familjarëve të tij, të cilat kapin vlerën deri në 15 milionë euro.