Kronikë e zezë

Dorëzohet në Polici i mituri i dyshuar për vrasje në tentativë në Obiliq

 

Policia e Kosovës ka njoftuar se i mituri i dyshuar për vrasjen në tentativë që ka ndodhur më 5 janar në Obiliq, është dorëzuar në Polici.

Sipas njoftimit të Policisë ai është ndalohet në qendrën e mbajtjes dhe është i dyshuari i dytë për rastin.