Kronikë e zezë

Zhduken babë e bir në Shqipëri, i mori rrjedha e ujit

Foto: Policia e shtetit, Shqipëri
 

Dy persona dyshohet se janë zhdukur të dielën në Shkrel të Malësisë së Madhe në Shqipëri.

Të zhdukurit për të cilët raportohet se janë një prind dhe djali i tij, dyshohet se u zhdukën si pasojë e përmbytjeve në këtë zonë.