Kronikë e zezë

Ndalohen 14 emigrantë të jashtëligjshëm në Gllogoc

 

Policia në raporton 24-orësh ka njoftuar se ka ndaluar një rast të trafikimit me emigrantë.

Njoftohet se në Gllogoc gjatë kontrollit janë hasur 14 persona shtetas të Sirisë dhe Irakut.