Kronikë e zezë

Qytetarët e Skenderajt gjejnë para dhe ia dorëzojnë policisë

 

Dy qytetarë të Skenderajt, në dy raste të ndara kanë gjetur para gjatë dy ditëve të fundit dhe i kanë dorëzuar ato në polici për t’i kthyer te pronarët e tyre, ka njoftuar Policia e Kosovës të enjten.

Sipas njoftimit, më 10 gusht, qytetari Valdrin Fazliu në një vendparkim të qytetit kishte gjetur një kuletë me një sasi të konsiderueshme të parave dhe dokumente personale