Kronikë e zezë

30 ditë paraburgim i jepen personit që iu gjetën substanca narkotike në shtëpinë e tij

 

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh të pandehurit K. B., për posedim të substancave narkotike.

Policia kishte bastisur shtëpinë e të dyshuarit mëngjesin e së enjtes dhe kishte sekuestruar disa materiale.