Kronikë e zezë

Arrestohet edhe një person për vrasjet në Gllogjan ku vdiqën shoferi e dy nxënës

 

Është arrestuar edhe një person për vrasjen e rëndë që ndodhi në Gllogjan.

Si pasojë e të shtënave në drejtim të një autobusi që shkonte nga Gjakova, më 26 nëntor të vitit të kaluar mbetën të vdekur shoferi dhe dy nxënës.