Kronikë e zezë

Shtetasit të Shqipërisë i vidhet vetura në Vragoli, gjendet e aksidentuar

Foto: Ilustrim
 

Një shtetas i Shqipërisë ka raportuar në Polici se i ishte vjedhë vetura e cila kishte qenë e parkuar para një hoteli në Vragoli.

Gjatë hetimit të rastit, vetura e vjedhur është gjetur e aksidentuar dhe i është kthyer ankuesit.