Kronikë e zezë

Një muaj paraburgim për të dyshuarin në Prizren që sulmoi fizikisht babanë

Foto: Koha / ilustrim
 

Gjykata Themelore në Prizren ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje 30 ditë ndaj të pandehurit P.K., për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “lëndim i lehtë trupor”.

Gjykata me rastin e caktimit të paraburgimit ndaj të pandehurit P.K., ka vlerësuar se ekzistojnë arsyet ligjore për caktimin e masës së paraburgimit, dhe nga provat e mbledhura deri në këtë fazë, rrjedh dyshimi i bazuar se: