Kronikë e zezë

Një vajzë në Prishtinë rrëmbehet dhe keqtrajtohet nga ish i dashuri

Një vajzë në Prishtinë rrëmbehet dhe keqtrajtohet nga ish i dashuri
 

Një grua në Prishtinë ka raportuar se ish i dashuri i saj ka dashur ta rrëmbejë.

Viktima ka raportuar se më datën 03.05.2021 se derisa kishte qenë në banesën e saj ishte marrë me dhunë, ishte keqtrajtuar fizikisht dhe psiqikisht nga ish i dashuri i saj.