Kronikë e zezë

Arrestohet 25-vjeçari nga Klina, i dyshuar për veprën vjedhje e rëndë

Arrestohet 25-vjeçari nga Klina, i dyshuar për veprën vjedhje e rëndë
 

Policia e Kosovës ka arrestuar Kushtrim Bojaj nga Komuna e Klinës, i cili dyshohet se ka kryer veprën penale vjedhje e rëndë. Policia kishte kërkuar bashkëpunim nga qytetarët për kapjen e tij, ndërsa të enjten e 22 prilli është bërë arrestimi i tij dhe është dërguar më pas në stacionin policor të Klinës.

I arrestuari është 25-vjeçar.