Kronikë e zezë

Policia kërkon ndihmë nga qytetarët për kapjen e një të dyshuari për vjedhje

Policia kërkon ndihmë nga qytetarët për kapjen e një të dyshuari për vjedhje
 

Policia e Kosovës ka kërkuar bashkëpunim nga qytetarët për lokalizimin dhe arrestimin e Kushtrim Bojaj nga Klina, i cili dyshohet për veprën vjedhje e rëndë. I dyshuari është 25-vjeçar derisa Policia ia ka publikuar të dhënat.

“Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor”, thuhet në njoftim.