Kronikë e zezë

Arrestohet një person Mitrovicë për lëndim të rëndë trupor

Arrestohet një person Mitrovicë për lëndim të rëndë trupor
 

Një person është arrestuar në Mitrovicë nën dyshimin se është përfshirë në veprat penale “lëndim i rëndë trupor” dhe sulm.

I dyshuari është A.O., 23 vjeçar, shtetas i Republikës së Kosovës.