Kronikë e zezë

Zbulohen dy grupe të hajnave në Prizren, tre të arrestuar

Zbulohen dy grupe të hajnave në Prizren, tre të arrestuar
 

Policia e Kosovës ka ndaluar dy grupe të hajnave në Prizren dhe ka arrestuar tre persona.

Sipas njoftimit, të njëjtit dyshohet se kanë kryer vjedhje gjatë viteve 2018, 2019 dhe 2020 në fshatin Lubizhdë dhe Skorobisht.