Kronikë e zezë

Paraburgim prej një muaji për nënën që rrahu fëmijët e saj në Ferizaj

Paraburgim prej një muaji për nënën që rrahu fëmijët e saj në Ferizaj
FOTO: Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Ferizaj ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji kundër të pandehurës V.K., për shkak të dyshimit se ka keqtrajtuar dy fëmijët e saj të mitur.

“Pas mbajtjes së seancës dëgjimore dhe analizimit të shkresave të lëndës, gjyqtari i procedurës ka vërtetuar faktin se pandehura më 08.04.2021 dhe 10.04.2021, ka ushtruar dhunë ndaj dy fëmijëve të vetë (të mitur). Kërkesa e prokurorit të shtetit për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit, e ka aprovuar si të bazuar dhe të njëjtës i është caktuar masa e paraburgimit në kohëzgjatje prej një muaji”, thuhet në njoftimin e Gjykatës.