Kronikë e zezë

Nga një muaj paraburgim për dajë e nip në Kaçanik që u përleshen fizikisht

Nga një muaj paraburgim për dajë e nip në Kaçanik që u përleshen fizikisht
 

Gjykata Themelore në Ferizaj ka caktuar e masën e paraburgimit prej një muaji kundër të pandehurit B.Z. shtetas i Kosovës, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “lëndim i rëndë trupor” dhe veprën penale “mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve si dhe të pandehurit M.S. për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “lëndim i lehtë trupor”.

Sipas njoftimit, ekziston dyshimi se i pandehuri B.Z. më 06.03.2021 fshatin Doganaj - Komuna Kaçanik, me dashje i ka shkaktuar lëndim të rëndë trupor të pandehurit S.S., pas një mosmarrëveshje rreth një borxhi.