Kronikë e zezë

Policit në Dragash i jepet një muaj paraburgim për plagosjen e dy personave

Policit në Dragash i jepet një muaj paraburgim për plagosjen e dy personave
Foto: Ilustrim
 

Një muaj paraburgim i është dhënë tre personave nga Gjykata Themelore në Prizren, një prej të cilëve është zyrtar policor.

Sipas njoftimit, një nga ta me inicialet F.K., dyshohet për vrasje të rëndë në tentativë, ndërsa B.A. dhe E.R., për pjesëmarrje në rrahje.