Kronikë e zezë

Burgim me kusht për zyrtarët komunalë të Pejës për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe mashtrim

 

Gjykata Themelore e Pejës ka shpallur aktgjykim dënues ndaj katër zyrtarëve komunalë të Pejës për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe mashtrim.

Po ashtu edhe ndaj një pronarit të një firme është shqiptuar aktgjykim dënues.