Kronikë e zezë

Shtatë imigrantë ilegalë shqiptarë në Britani tentuan të rrëmbenin një anije në Kanalin Anglez

Foto: Getty Images
 

Shtatë imigrantë ilegalë shqiptarë tentuan të rrëmbenin një anije dhe nxitën një rrethim prej 16 orëve, që përfundoi me arrestimin e tyre në Kanalin Anglez, raporton “The Sun”.

Shtetasit shqiptarë janë zbuluar në një tanker japonez në ishullin Portland, në Dorset, rreth mesnatës.