Kronikë e zezë

Një muaj paraburgim për tentim vrasje

Një muaj paraburgim për tentim vrasje
 

Gjykata Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Prizrenit, për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit D.M., për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprat penale, vrasje në tentativë dhe mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të pa autorizuar të armëve, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Tutje thuhet se të pandehurit D.M., i është caktuar masa e paraburgimit në kohëzgjatje prej një muaji, ashtu që kjo masë të pandehurit do t’i llogaritet prej datës 03.12.2020 deri me datën 03.01.2021.