Kronikë e zezë

Policia njofton për raste të vjedhjeve të rënda në Podujevë e Vushtrri

Policia njofton për raste të vjedhjeve të rënda në Podujevë e Vushtrri
Foto: Illustrim

Në raportin e Policisë së Kosovës është njoftuar për dy vjedhje nëpër shtëpi në 24 orët e fundit.

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së djeshme në Podujevë persona të panjohur kanë hyrë në një shtëpi dhe kanë vjedhur sasi ari dhe para të gatshme. Rasti është raportuar në Polici nga pronari i shtëpisë, ndërsa Policia e Kosovës ka njoftuar se po heton rastin.