Kronikë e zezë

Arrestohet pronari i lokalit dhe gjashtë të tjerë pasi zihen duke luajtur bastore

Foto: Koha / ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Gjashtë persona janë arrestuar në Gjilan të dielën, për organizim ilegal të skemave piramidale.

Policia e Kosovës njofton se është arrestuari pronari i lokalit ku janë organizuar skema piramidale dhe personat që ishin brenda.