Kronikë e zezë

Një i arrestuar në Prishtinë për ngacmim seksual

Një i arrestuar në Prishtinë për ngacmim seksual

Një person është arrestuar në Prishtinë pasi ka ngacmuar seksualisht një vajzë.

I njëjti sipas Policisë, ishte prezantuar rrejshëm si zyrtar policor dhe kishte arritur ta mashtronte viktimën, pastaj e kishte ngacmuar seksualisht duke e prekur në pjesë intime.