Kronikë e zezë

Dy burra të arrestuar në Malishevë e Lipjan për dhunë e ngacmim ndaj grave

Dy burra të arrestuar në Malishevë e Lipjan për dhunë e ngacmim ndaj grave

Në Malishevë dje është arrestuar një burrë për dhunë fizike ndaj bashkëshortes së tij.

Policia e Kosovës bën të ditur se viktimës i është ofruar ndihma mjekësore në QKMF-Malishevë dhe e njëjta pas tretmanit mjekësor është dërguar në strehimore.