Kosovë

Vetëvendosja e konsideron dështim qeverisjen e Totajt në Prizren

 

Opozitarët nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje në përmbyllje të vitit 2022 kanë shprehur pakënaqësinë me punët e kryera nga qeveria komunale e Prizrenit. Sipas tyre, premtimet e dhëna nga kryetari Totaj nuk janë jetësuar e as nuk kanë filluar të zbatohen. Por Totaj ka theksuar se një e treta e premtimeve ka filluar të jetësohet.

Drejtuesit e Qendrës së Lëvizjes Vetëvendosje në Prizren kanë akuzuar qeverinë komunale të Prizrenit për keqmenaxhim dhe keqqeverisje gjatë vitit 2022.

Sipas tyre, viti që po e lëmë pas është shoqëruar me shkelje të ndryshme, përfshirë kërcënimet ndaj stafit civil, kurdisje të konkurseve, praktika nepotiste e dështim në realizimin e buxhetit.