Kosovë

Spitali i Pejës ankohet për futjen e bagëtive në oborr dhe qentë endacakë

 

Spitali i Përgjithshëm në Pejë është ankuar për fenomenin e futjes së bagëtive në oborrin e këtij spitali dhe numrin e madh të qenve endacakë. Në një komunikatë për media të mërkurën, spitali ka kërkuar ndihmën e institucioneve të nivelit komunal dhe atij qeveritar.

Ky spital ka thënë se futja e lopëve në oborrin e spitalit rrezikon pacientët nga infeksionet, shkakton dëme në bimët që janë kultivuar dhe dëmton imazhin e institucionit.