Kosovë

Lladrovci akuzohet se po ua jep pronën publike atyre që e kanë ndihmuar në fushatë

 

Ka dështuar të enjten seanca komunale e Kuvendit të Drenasit që për rend dite kishte propozim-vendimet për dhënien në shfrytëzim prej 99 vjetësh të pesë pronave të komunës. Opozita ka kundërshtuar dhe ka lëshuar sallën duke hedhur akuza se këto prona, përfshirë objektin e vjetër të Komunës, nga kryetari Ramiz Lladrovci po u jepen firmave dhe individëve që e kanë ndihmuar atë në fushatën zgjedhore

Partitë opozitare në Drenas kanë pamundësuar kalimin e propozimit për dhënin e objektit të vjetër të Komunës dhe katër parcelave të tjera në shfrytëzim prej 99 vjetësh. Këshilltarët e subjekteve në opozitë lëshuan sallën me të përfunduar diskutimet e mbledhjes së Kuvendit Komunal të Drenasit, që është mbajtur të enjten. Atyre iu bashkuan edhe pesë asamblistë të partisë në pushtet.   

Gjatë debatit disa nga asamblistët kanë thënë së prona po u jepet privatëve për ndërtime banesore. Ata akuzuan kryetarin e Drenasit, Ramiz Lladrovci, se duke manipuluar me idenë e “zhvillimit të qytetit” është duke ua kthyer borxhin atyre që e kanë ndihmuar në fushatën zgjedhore.