Kosovë

Komuna e Gjilanit mbyll vendkalimin për këmbësorë dhe lehtëson qarkullimin e veturave

 

Ani se është marrë vendimi për të mbyllur këtë vendkalim që lidh dy pjesët e sheshit të qytetit të Gjilanit, vijat e bardha janë ende dhe kalimtarët i shfrytëzojnë ato.

Disa prej tyre kanë reaguar negativisht ndaj ndalimit të qarkullimit.