Kosovë

Shoqata e autobusëve të Mitrovicës e Vushtrrisë proteston për kushte të punës

Foto: KOHA
 

Shoqata e autobusëve të Mitrovicës dhe Vushtrrisë ka protestuar të premten për largimin ilegal të kombibusëve dhe për mos krijimin e kushteve për punë.

Autobusë të shumtë kanë ardhur në Prishtinë për të protestuar para Ministrisë së Infrastrukturës.