Kosovë

Prej disa vjetësh zvarritet objekti i shkollës në Talinoc

 

Të gjitha afatet për kryerjen e punimeve kanë përfunduar dhe kjo ka nxitur reagimin e banorëve të fshatit. Në Komunën e Ferizaj thonë se zvarritja po bëhet për shkak të telasheve buxhetore në nivelin qendror, ndërkohë në Ministrinë e Arsimit insistojnë se po punohet, po jo me ritëm të lartë, për shkak të “mungesës së materialit ndërtimor në treg”

Prej disa vjetësh po zvarriten punimet në objektin e ri të shkollës fillore dhe të mesme të ulët “Dy Dëshmorët” në fshatin Talinoc të Muhaxherëve, në Komunën e Ferizajt.

Të gjitha afatet për kryerjen e punimeve kanë përfunduar dhe kjo ka nxitur reagimin e banorëve të fshatit.