Kosovë

Tahiri: Zhvendosja e terminalit doganor nga Merdari, goditje e madhe për Podujevën

 

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri, i cili ka kandiduar për kryetar të Podujevës në zgjedhjet e fundit lokale, ka thënë se zhvendosja e terminalit doganor nga Merdari është goditje e madhe për Podujevën.

Tahiri, i cili e ka cilësuar këtë vend si porta kryesore që e lidhë Kosovën me Evropë, ka thënë se ky vendim eliminon projeksionet për Zonën Ekonomike dhe planin për ngritje ekonomike dhe punësim në zonën e Llapit.