Kosovë

Hyseni emëron disa prej drejtorëve komunalë në Gjilan, tre nga PDK-ja

 

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka emëruar disa nga drejtorët e drejtorive komunale, ku tre prej tyre vijnë nga Partia Demokratike e Kosovës, pasi Lëvizja Vetëvendosje do të bashkëqeverisë me ta në mandatin katërvjeçar në këtë komunë.

Drejtori i Drejtorisë për Buxhet dhe Financa, Riad Rashiti, drejtori i Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Bajram Isufi, dhe drejtori i Drejtorisë për Planifikim dhe Zhvillim Ekonomik, Enver Shabani, do të udhëheqin nga PDK-ja. Ndërsa, nënkryetare e Komunës do të jetë ish-kandidatja e PDK-së në zgjedhjet lokale të vitit të kaluar, Leonora Morina-Bunjaku.