Kosovë

Të gjitha rrugët në komunën e Malishevës janë të kalueshme

 

Komuna e Malishevës ka njoftuar se të gjitha rrugët kryesore që lidhin fshatrat e kësaj komune me rrugët kryesore dhe qendrën komunale apo rrugët me qendrat tjera, janë të kalueshme, edhe pse në disa vende duhet kujdes i shtuar gjatë vozitjes.

Gjendjen e rrugëve sot e ka inspektuar edhe drejtori i Drejtorisë së Shërbimeve Publike, Rifat Mazreku, i cili ka vizituar disa nga fshatrat, kryesisht malore.