Kosovë

Tregu i gjelbër i Podujevës jofunksional edhe pesë vjet pas përurimit

 

Në parking për automjete dhe deponi për mbeturina është shndërruar Tregu i gjelbër i Komunës së Podujevës.

Ani se ishte përuruar qysh më 2017, ky treg asnjëherë nuk e ka ushtruar funksionin e synuar. Aty rrallëherë ndonjë tregtar shet pemë a perime. Shumica e tyre produktet i vendosin për shitje nëpër trotuare jashtë rrethojave të tij.